Mercedes-Benz тимчасово зняв з конвеєра плагін-гібриди


Опубликованно 26.09.2018 09:57

Mercedes-Benz тимчасово зняв з конвеєра плагін-гібриди

Mercedes-Benz припинив виробництво підзаряджаються гібридів C-Class, E-Class і S-Class, а також кросовера GLE. У найближчі місяці їх замінять автомобілі під новим «електричним» суббрендом Meredes-EQ з гібридними силовими установками третього покоління.

Нова силова установка включає в себе нову девятиступенчатую автоматичну коробку передач, об'єднану в єдиному блоці зі зчепленням і електромотором потужністю 121 к. с. Вперше вона була представлена навесні поточного року. Як відзначають в компанії, максимальна швидкість автомобіля, оснащеного установкою третього покоління, на електротязі досягає 140 км/год, тоді як гібриди другого покоління могли розвивати швидкість 130 км/год. До 50 км (+16 км) збільшився і запас ходу на електротязі.

За інформацією Autocar, першими нову технологію отримають автомобілі S-Class. Вже цієї осені на ринку Великобританії з'явиться седан S560e з шестициліндровим бензиновим турбомотором, який прийде на зміну моделі S500e. До кінця поточного року компанія виведе на ринок два гібрида E-Class: один з чотирициліндровим бензиновим мотором, другий - з чотирициліндровим «дизелем». Навесні 2019 року вийде гібридна версія C-Class з тим же чотирициліндровим «дизелем», що і E-Class. Незабаром після цього з'явиться абсолютно новий гібридний хетчбек A-Class, який складе конкуренцію Audi A3 e-tron.

Офіційної інформації про приймачі GLE немає. Передбачається, що кросовер наступного покоління з'явиться в цьому році і буде називатися GLE 560e. Новинку укомплектують тим же шестициліндровим мотором з гібридною начинкою, що S-Class.



Категория: Авто