Сінгапурський гіперкар Dendrobium D-1 будуть збирати в Великобританії


Опубликованно 19.09.2018 00:32

Сінгапурський гіперкар Dendrobium D-1 будуть збирати в Великобританії

В кінці серпня на виставці класичних автомобілів і предметів розкоші Salon Prive Concours d'elegance в Лондоні сінгапурська фірма Dendrobium Automotive покаже серійну версію 1825-сильного гіперкара Dendrobium D-1. Випуск електричного купе налагодять у Великобританії.

Вперше концепт електричного гіперкара Dendrobium D-1 компанія показала в березні 2017 року на автошоу в Женеві. Концепт відрізнявся особливою конструкцією дверей і даху: під час стоянки вони піднімаються і утворюють силует квітки, що розпустилась, вертикальними фарами головного світла і сполученими смугою світлодіодних вогнів задніми ліхтарями. Замість дзеркал заднього виду концепт оснастили набором камер.

Серійна версія електричного купе отримала карбоновий кузов і 1825-сильну силову установку, імовірно складається з чотирьох електромоторів (по два на кожній осі). Максимальний обертовий момент агрегату - 2000 Нм.

Офіційної інформації про кількість моторів, динамічних характеристиках і запас ходу гіперкара на даний момент. Але представляючи шоу-кар в Женеві, розробники обіцяли максимальну швидкість до 322 км/год і розгін з місця до 96 км/год за 2.7 с.

Споруда Dendrobium D-1 велася за підтримки Williams Advanced Engineering, до складу якої також входить команда Williams Формули-1. Так само до проекту залучили колишніх співробітників Lamborghini, McLaren, Lotus, Koenigsegg і Rimac Automobili.



Категория: Авто