Ні на що не схоже: жителі російського міста виявили у водоймі зловісне істота – кадри


Опубликованно 19.09.2018 00:25

Ні на що не схоже: жителі російського міста виявили у водоймі зловісне істота – кадри

Жителі Смоленської області зіткнулися із загадковим явищем, кадри якого оприлюднили в Мережі.

Свідки розповідають, що зловещеесущество великих розмірів вони відобразили у місцевій водоймі. Встановити момент, коли сталося аномальна подія, складно, імовірно, знахідку виявили взимку або на початку весни, передає "Диалог.UA" з посиланням на "Російський Діалог".

За словами очевидців, знайдена тварина не має нічого спільного з жителями морських вод або ссавцями. Коментатори в Мережі припустили, що це міг бути сом, однак у істоти був дивний хвіст і пристосування, до якого кріпилися маленькі лапки.

Опубліковані кадри демонструють, що невідоме наукеживотное досить великих розмірів. Що цікаво, в місцевих водах не знайшли подібного за розмірами істоти. Спочатку місцеві прийняли тварину за шматок сміття або дивний предмет. Свідки додають, що істота рухалося проти течії, а зверху були помітні сліди обледенілій кірки.

Зараз служителі науки ламають голову над тим, що б це могло бути. Жителі не виключають, що побачене могло бути трупом загиблого чоловіка.

Раніше американський дослідник зафіксував адскогоморского мешканця. Зловісний знімок чоловік оприлюднив у Мережі.

Нагадаємо, будівельники одному з підземних тунелів Колумбії виявили аномальну субстанцію.

Також спелеотуристи випадково натрапили на зловісне істота в печері в Австралії. Жуткиймонстр налякав фахівців, проте сам не помітив непроханих гостей.



Категория: Техника