Кросовер Jeep Renegade отримав новий вигляд


Опубликованно 18.09.2018 01:38

Кросовер Jeep Renegade отримав новий вигляд

Компанія Jeep розкрила всі подробиці про оновлений кросовер Renegade. Модель 2019 року стане першим автомобілем марки з економічними 1.0 - 1.3-літровими бензиновими турбодвигунами в моторній гамі.

Рестайлінгову версію кросовера можна відрізнити за круглим світлодіодним фарам головного світла, трапецієподібним колісним аркам, змальованої радіаторних гратах, оновленим заднім ліхтарям з новими світлодіодними кластерами, іншим бампером з зміненими секціями повітрязабірників і протитуманних фар і ексклюзивним 19-дюймовим колісним дискам.

У салоні оновленого кросовера встановлена нова центральна консоль з вбудованим тримачем для смартфона і чашок, кишенею для iPad Mini та додатковими відсіками для зберігання «дрібничок», а також мультимедійна система Uconnect TM четвертого покоління 5.0-, 7.0 - чи 8.4-дюймовими дисплеями (залежно від комплектації), сенсорними екранами високої чіткості, Apple CarPlay і сумісністю з Android Auto.

 

Салон нового Jeep Renegade

1

2

3

 

Базовим агрегатом оновленого Jeep Renegade стане 1.0-літровий техцилиндровый турбомотор потужністю 120 л. с. (190 Нм), що працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач, які встановлюються на передньопривідну версію. Нова 1.3-літрова «турбочетвірка» буде доступна в двох варіантах потужності - 150 і 180 л. с. Максимальний крутний момент обох агрегатів - 270 Нм. Менш потужний мотор буде поєднуватися з шестиступінчастим «роботом» з двома сухими зчепленнями і переднім приводом, а топовий варіант - з девятиступенчатым «автоматом» і системою повного приводу.

Дизельна гамма представлена оновленими 1.6-літровим (120 л. с.) і 2.0-літровим (140 і 170 л. с.) дизельними двигунами MultiJet II з SCR (система виборчої каталітичної нейтралізації), відповідають вимогам Євро 6/D. У пару молодшому мотору передбачений той же шестиступінчастий «робот», а 2.0-літровим агрегатів - «автомат».

В оснащення рестайлінгового Renegade увійшли: адаптивний круїз-контроль, автопарковщик, системи попередження фронтальних зіткнень, розпізнавання дорожніх знаків, запобігання ненавмисного виходу зі смуги руху і стеження за мертвими зонами.

На європейському ринку Jeep Renegade 2019 модельного року з'явиться у вересні, на інших ринках - до кінця поточного року.



Категория: Авто