Вічний холод чи пекло: вчені попереджають про радикальні зміни клімату на планеті


Опубликованно 18.09.2018 00:08

Вічний холод чи пекло: вчені попереджають про радикальні зміни клімату на планеті

Науковці стверджують, що незабаром людство буде існувати в умовах вічної зими, або вічного літа.

Експерти стверджують, що клімат на планеті внаслідок глобального потепління починає сходити з розуму". Так, у Сполучених Штатах цього літа на термометрі спостерігалася температура +39°С, а в Португалії – +46°С, крім того,аномальне пекло стало причиною пожеж у багатьох країнах, передає "Диалог.UA" з посиланням на "Новини планети".

Вчені відзначають, що сьогодні клімат потеплішає на 4-5 градусів за Цельсієм. У зв'язку з такою тенденцією служитель науки Троя Веттезе закликає світ застосувати радикальні методи по охолодженню Землі. Він зазначив, що між шістнадцятим і дев'ятнадцятим століттями був малыйледниковый період і народи, живуть у північних широтах, вмирали голодною смертю.

На думку вчених, причиною раптового похолодання стали выбросывулканов, які заважали променів сонця досягти земної поверхні. Деякі фахівці бачать корінь зла у діяльності наших предків. Епідемії, які атакували людство, знизили кількість жителів Америки з 60 до 6 мільйонів. Посівні площі скоротилися, на їх місці виросли ліси. Все це призвело до похолодання на 0,6°С.

Щоб загальмувати процес глобального потепління жителі земної кулі повинні масово висаджувати ліси, відмовитися від машин і літальних апаратів.

Раніше вчені розповіли омассовой смертності на планеті через аномальну спеку.

Також фахівці сделалинеутешительный прогноз про "підігріві" людства.

Нагадаємо, вчені вычислилидату глобальної катастрофи для Землі.



Категория: Техника