Lexus відзначив ювілей випуском спецверсії купе RC F


Опубликованно 15.09.2018 01:15

Lexus відзначив ювілей випуском спецверсії купе RC F

До десятирічного ювілею «заряджених» автомобілів Lexus з індексом «F» японська преміальна марка підготувала спеціальну версію купе RC F. «Ювілейний» автомобіль, вартістю ?69 995, вийде обмеженою серією.

«Ювілейне» купе забарвлене в матово-сірий колір, що раніше не використовувався ні на жодному іншому автомобілі марки. Дах, капот, задній спойлер, а також бічні «спідниці» і задній дифузор купе виготовлені з глянсового карбону. В глянцево-чорний пофарбовані і 19-дюймові багатоспицеві колісні диски, а на синіх гальмівних супортах красуються написи «F».

Салон Lexus RC F 10th Anniversary оформлений в синіх і білих тонах. Ці кольори використовуються в обробці рульового колеса і сидінь. В інтер'єрі присутні елементи з вуглецевого волокна. Зокрема, з цього матеріалу виготовлені декоративні вставки на дверях і приладової панелі. На приналежність автомобіля до особливого виданню вказує металева табличка з назвою версії, прикріплена до підлокітника водійських дверей.

Як і базова модель, Lexus RC F 10th Anniversary укомплектований 5.0-літровою атмосферної «вісімкою» потужністю 457 л. с. (520 Нм) і 8-ступінчастим «автоматом». З місця до першої «сотні» купе розганяється за 4.5 с. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 270 км/ч.



Категория: Авто