Hyundai поліпшить дизайн майбутніх моделей


Опубликованно 13.09.2018 00:43

Hyundai поліпшить дизайн майбутніх моделей

Компанія Hyundai планує відмовитися від уніфікованої стилістики моделей. Кожен майбутній автомобіль марки отримає унікальний дизайн, «більш експресивний і емоційний, ніж у Alfa Romeo», але при цьому збереже фірмові риси.

Про це в інтерв'ю виданню Automotive News розповів віце-президент по дизайну Hyundai Motor Сан Юп, додавши, що перші Hyundai в новому вигляді з'являться в найближчі роки.

«Автомобіль - продукт емоційний, і ми хочемо посилити цю складову. Maserati і Alfa Romeo - дуже сексуальні машини, і навіть німецькі бренди часом запозичують італійську стилістику. Такої емоційної, чуттєвої краси не знайти у масових марок. Тому наша місія - стати краще, ніж Alfa Romeo», - сказав Сан Юп.

За словами дизайнера, автомобілі марки збережуть фірмову радіаторну решітку, але при цьому кожен з них отримає унікальну зовнішність. «Я хотів би, щоб люди говорили «у Hyundai є сексуальні автомобілі. Сексуальніше, ніж Alfa Romeo», - сказав він.

Концепцію дизайну своїх майбутніх моделей компанія представила навесні поточного року в Женеві. Шоу-кар під назвою Le Fil Rouge (червона нитка) продемонстрував «чуттєву спортивність», базовану на «гармонії між чотирма фундаментальними елементами в дизайні автомобілів: пропорцією, архітектурою, стилем і технологією». Особливістю концепту стала велика світлова панель, що замінила традиційну передню світлотехніку. В обробленому натуральним деревом салоні концепту встановили кілька дисплеїв: один замінив приладову панель, два розташувалися на спинках передніх сидінь, ще кілька - на панелях «суицидоидальных» дверей.



Категория: Авто