В хостелі Києва затримали кілька десятків нелегалів


Опубликованно 13.09.2018 00:15

В хостелі Києва затримали кілька десятків нелегалів

У Нацполиции повідомили, що під час спецоперації серед 98 осіб, які були затримані, 32 перебували на території України абсолютно незаконно.

У Києві силовики в результаті спецоперації затримали 32 нелегальних мігранта.

"Закарпатським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки НПУ було встановлено, що затримані на кордоні України мігранти з Шрі-Ланки, які намагалися потрапити в Західну Європу, тривалий час проживали в Києві. В одному з хостелів, біля одного зі столичних ринків, залишилося проживати ще майже 70 їхніх співвітчизників...Під час спецоперації проведені санкціоновані обшуки за адресою виявленого закладу", — повідомляє Національна поліція України.

На місці затримання нелегалів в Києві

У приміщенні, яке знаходиться на території автогаражного кооперативу, було виявлено 98 осіб, всі вони — іноземці. Мігрантів доставили до Деснянського управління столичної поліції для встановлення особистих даних.

Мігрантами виявилися уродженці Азербайджану, Бангладеш, Таджикистану, Узбекистану, Росії. Встановлено, що всі вони потрапили в Київ з Російської Федерації в обхід офіційних пунктів пропуску через державний кордон України. За таку "подорож" кожен з нелегалів платив від 3 тис до 5000 доларів.

Раніше повідомлялося, що прикордонники затримали п'ять осіб в Харківській області, які намагалися нелегально перетнути українсько-російський кордон у вантажному поїзді.



Категория: Киев