Кросовер Seat Tarraco показали на відео


Опубликованно 12.09.2018 00:30

Кросовер Seat Tarraco показали на відео

Компанія Seat провела віртуальну презентацію нового семимісного кросовера Tarraco з новими допоміжними системами для їзди по бездоріжжю. Світова прем'єра самого великого кросовера марки відбудеться 18 вересня в іспанській Таррагоні.

Готуючись до офіційної прем'єри, компанія опублікувала новий відеоролик з закамуфльованим прототипом майбутнього флагмана в головній ролі. Seat Tarraco побудований на модульній архітектурі MQB. У модельній лінійці іспанського бренду йому уготовано місце над Ateca. На ринку кросовер зможе конкурувати з соплатформенными Volkswagen Tiguan Allspace і ?koda Kodiaq.

Seat Tarraco відрізняється більш динамічним дизайном. Як видно на відео, задню частину нового кросовера прикрасить світлодіодна оптика. Раніше повідомлялося, що обсяг багажного відділення семимісного кросовера при складених сидіннях третього ряду досягає 760 літрів.

Зараз же компанія заявила, що повнопривідний Tarraco зможе без зусиль долати перешкоди з ухилом до 70 градусів і справлятися з поперечними нахилами до 85 градусів і при цьому, за словами глави Seat Predevelopment Стефана Ильевича, «за кермом нового Seat Tarraco відчуваєш себе в повній безпеці».

Кросовер отримав дві нові системи допомоги водієві, які будуть представлені під час презентації новинки 18 вересня. Одна з них - система безпеки Rollover Assist: зафіксувавши реальну загрозу перекидання автомобіля, електроніка автоматично розблокує всі двері, глушить мотор і здійснює дзвінок в екстрені служби. Драйвери будуть запропоновані шість їздових режимів. В якості опції доступна адаптивна підвіска.

За попередньою інформацією, моторну гамму новинки складуть 1.4 - 2.0-літрові наддувні бензинові двигуни TSI, а також 2.0-літровий дизельний двигун TDI в декількох варіантах форсировки. Кросовер буде пропонуватися з переднім і повним приводом.



Категория: Авто