Volkswagen Up! отримав оспортивленное виконання R-Line


Опубликованно 09.09.2018 03:41

Volkswagen Up! отримав оспортивленное виконання R-Line

Volkswagen підготував зовнішній пакет доопрацювань R-Line для своєї найменшої моделі – сіті-кара Up! Додати автомобілю «спортивний» зовнішність в Німеччині можна мінімум за 795 євро.

За цю суму Volkswagen Up! оснастять посиленим переднім бампером з хромованою окантовкою протитуманних фар, хромованої радіаторної гратами, накладками на дверні пороги в колір кузова і шильками R-Line на передніх крилах. Крім цього, в пакет входить чорний дах і корпуси бічних дзеркал, тонування заднього та бокових стекол. Стандартні глянцево-чорні 16-дюймові колісні диски замінять 17-дюймовими в чорному або глянцево-чорному кольорі «взутими» в шини 195/40 R17.

Volkswagen Up! дебютував у 2011 році і з тих пір практично не змінився. У 2016 році виробник дещо оновив «обличчя» популярної моделі, а в минулому році випустив «підігріту» версію GTI. Сіті-кар, як і раніше комплектується трициліндровим бензиновим турбомотором 1.0 TSI залежно від версії видає 60, 75, 90 або 115 л. с. Поєднується агрегат з п'яти - або шестиступінчастою механічною коробкою передач. Також пропонуються електричні версії моделі e-Up! і e-load Up!



Категория: Авто