Glickenhaus поділився тизером новинки в ретро-стилі


Опубликованно 08.09.2018 13:30

Glickenhaus поділився тизером новинки в ретро-стилі

Компанія Scuderia Cameron Glickenhaus (SCG), заснована американським режисером і автомобільним колекціонером Джеймсом Гликенхаусом, опублікувала тизери своєї нової моделі — спортивної «ретро-дводверки» під назвою SCG 006 Glickenhaus Spyder.

У зовнішності споркара проглядаються риси класичного Ferrari 250, Corvette C3 і Shelby Cobra. Дати виходу автомобіля розробники не називають, але вже зараз відомо, що «двухдверка» буде випущена і як родстер, і як купе. Крім того, крім дорожньої версії з'явиться і гоночна модифікація споркара, підготовлена за регламентом GT4.

Технічної інформації про новий споркаре поки немає. Відома тільки потужність мотора - 650 л. с., імовірно, «вісімки», але на відміну від попередніх SCG, у 006 він буде розміщений спереду. Для ідеального балансу ваги коробку передач встановлять біля задньої осі. На вибір буде пропонуватися «механіка» або «автомат» з підрульовими пелюстками.

SCG 006 Glickenhaus Spyder - шоста модель компанії. «001» був Ferrari P4/5 від Pininfarina 2006 модельного року, в розробці якого брав участь засновник фірми Джеймс Гликенхаус. Цей номер купе дістався заднім числом. Нинішній і поки єдиний реальний суперкар компанії носить номер 003. У 2019 році до нього приєднається середньомоторний SCG 004. Є у компанії плани і на модель «005». Це буде кросовер, але поки що далі планів справа не пішла.



Категория: Авто