Центр з контролю і профілактики захворювань США попросив американців перестати прати презервативи


Опубликованно 29.08.2018 02:45

Центр з контролю і профілактики захворювань США попросив американців перестати прати презервативи

Центр з контролю і профілактики захворювань США звернувся до американців з проханням перестати прати і повторно використовувати презервативи. Повідомлення опубліковане в офіційному Twitter організації.

«Ми говоримо про це, тому що люди дійсно це роблять. Вистачить прати і використовувати презервативи повторно! Користуйтеся новими кожен раз, коли займаєтеся сексом», — йдеться в повідомленні.

У твіті також була опублікована посилання на сайт центру, де розміщена вся необхідна інформація про правила використання популярного методу контрацепції. Так, організація нагадала, що як чоловічі, так і жіночі презервативи можуть захистити від захворювань, що передаються статевим шляхом, а також ВІЛ і вірусів Еболи і Зіку.

Деякі люди дійсно використовують засіб контрацепції неодноразово: згідно з декількома дослідженнями, цим займаються від 1,4 до 3,3 відсотка людей.

У коментарях до твіти зав'язалася дискусія. Багато нарікали на те, що дійсно існують люди, яким необхідно нагадувати про настільки очевидних речах. Інші відзначали, що зараз презервативи при необхідності можна отримати безкоштовно в організаціях, які хоч якось пов'язані зі здоров'ям.



Категория: Здоровье