Зв'язок з потойбічним світом: переживши клінічну смерть, жінка почала розмовляти з мертвими


Опубликованно 22.08.2018 00:50

Зв'язок з потойбічним світом: переживши клінічну смерть, жінка почала розмовляти з мертвими

Перебуваючи в мертвому стані, американка здійснила подорож в загробний світ.

Переживши клінічну смерть, жінка повідомила, що має зв'язок з представниками потойбічного світу. У пацієнтки був сильний крововилив у мозок, що призвело до клінічної смерті. За словами жінки, після смерті її перевезли в інший світ, повідомляє "Диалог.UA" з посиланням на "Російський Діалог".

Американка розповіла, що в царстві вічності вона відчувала себе чудово: болі зникли, не було турботи про рідних, вона відчувала, що все ще залишається ними. Також жінка побачила свого батька, який загинув десять років тому. Він зупинив її і сказав повернутися, оскільки її час не настав. Після цієї зустрічі американка стала довіряти духів і спілкуватися з ними.

Раніше дев'ятнадцятирічна дівчина пережила свою смерть ипобывала в Небесному Царстві. Лорі вирішила взяти участь у рафтингу, однак сплав ледь не закінчився для неї сумним результатом.

Двадцятивосьмирічний американець, перебуваючи в комі, скоїв містичне подорож у пекло. Він розповів про те, як опинився в пеклі, про своїх враження від моторошного підземного царства.

Як повідомлялося, 26 березня двадцятисемирічна Кетрін Брюстер зникла в гущавині бразильського лісу, гдеслышала "божественний голос" та харчувалася сонячним світлом.



Категория: Техника