Крос-купе Audi Q8 дебютувало на офіційному ескізі


Опубликованно 17.08.2018 01:40

Крос-купе Audi Q8 дебютувало на офіційному ескізі

Компанія Audi опублікувала перший офіційний скетч нової моделі — спортивного кросовера Q8, а також анонсувала появу серії відеороликів з п'яти епізодів з майбутнім флагманом у головній ролі. Перший ролик вийде 21 травня, останній — 5 червня, безпосередньо перед презентацією новинки.

Дизайнерський ескіз з'явився на офіційній сторінці компанії в Facebook. Він дозволяє в деталях розглянути задню частину, а також основні лінії кузова крос-купе Audi Q8. Завдяки раніше опублікованими шпигунським фото вже відомо, що новий флагман буде більш «обтічним», ніж Q7. У кросовера плавна лінія даху, велика радіаторна решітка, «мускулисті» задні крила, незграбна оптика і великий бампер з інтегрованими в нього трапецієвидними патрубками вихлопної системи.

Очікується, що Audi Q8 зможе запропонувати високотехнологічний інтер'єр з цифровою панеллю приладів, сучасною інформаційно-розважальною системою з 12.3-дюймовим дисплеєм і кількома сенсорними екранами.

В основі нового флагмана лежить таже платформа, що і у Lamborghini Urus, Bentley Bentayga і Audi Q7. Детальної інформації про силових агрегатах на поточний момент немає, але точно відомо, що у Q8 буде гібридна модифікація e-Tron з 3.0-літровим турбодвигуном V6, електромотором і літій-іонної батареї ємністю 17.9 кВт·год. Сумарна віддача силової установки складе 438 к. с. і 700 Нм крутного моменту. Запас ходу на електротязі - 60 км

Пізніше, з'являться «заряджені» версії Audi S Q8 і Audi RS Q8. Очікується, що найпотужніша версія новинки отримає 4.0-літровий мотор V8 бітурбо потужністю близько 650 л. с., як у нового Lamborghini Urus.



Категория: Авто