Ісуса ніхто не розпинав: знайдена "неправильна" Біблія з забороненим Євангеліє від Варнави - подробиці


Опубликованно 10.08.2018 03:50

Ісуса ніхто не розпинав: знайдена

Що цікаво, книга була знайдена в Туреччині ще на початку тисячоліття, але до цього часу громадськість про неї навіть не здогадувалася. Існування давньої Біблії, яка, за попередніми даними, була написана більше, ніж 1, 5 тисячі років тому, тримали в суворій таємниці.

Коли все-таки про книжку дізналися, то у Ватикані почалася паніка. Справа в тому, що в знайденій Біблії є Євангеліє від Варнави, одного з учениковХриста, передає "Диалог.UA".

Варнава подорожував з апостолом Павлом і написав кілька суперечливих праць про життя Христа.

Зараз Біблія зберігається в анкарском етнографічному музеї, її сторінки зроблені з шкіри тварин. За багато століть більшість сторінок Біблії почорніли. Весь текст, написаний арамейською діалекті (вважається, що на ньому говорив Ісус, - ред) на даний момент прочитати не можна.

Незважаючи на складності, вчені змогли перевести деякі частини тексту.

Так, Варнава, зокрема писав, чтоИисус не був сином Бога, і його ніхто не розпинав.За його словами, Христос був пророком і вознісся на небо живим. А замість Ісуса насправді розіп'яли Іуду Іскаріота.

Крім того, в тексті знайденої Біблії також повідомляється, що Землю найближчим часом чекає пришестя останнього Місії від Ісламу, а Павла називають самозванцем, а не апостолом.

До речі, варто нагадати, що католицька церква піддала цензурі Євангеліє на Нікейському соборі. Після цього з Біблії і було повністю видалено скандальне Євангеліє від Варнави.

Раніше вчені вразили відкриттям, що учні Христа имелиженщин-двійників.

Нагадаємо, Папа Римський має намір під час своєї поїздки в Ірландію розповісти острашной таємниці, яку приховували довгі десятиліття.



Категория: Техника