Audi назвала дату прем'єри нового электрокроссовера E-Tron


Опубликованно 10.08.2018 03:10

Audi назвала дату прем'єри нового электрокроссовера E-Tron

Компанія Audi оголосила дату і місце презентації серійного кросовера на електротязі E-Tron. П'ятидверку представлять 17 вересня в Сан-Франциско.

Спочатку E-Tron планувалося представити 30 серпня під час саміту Audi в Брюсселі, але із-за арешту генерального директора компанії Руперта Штадлера терміни прем'єри перенесли. У компанії відстрочку аргументували «організаційними проблемами».

Кросовер E-Tron - перша з трьох повністю електричних моделей, яку Audi представить до 2020 року і перша серійна модель з бічними камерами заднього виду замість дзеркал. Зображення з камер транслюється на дисплеї з органічними світлодіодами типу OLED, встановлені між дверима і передньою панеллю. Перемикати режим відображення інформації можна за допомогою інтерфейсу MMI. «Віртуальні дзеркала» будуть доступні в якості опції, за замовчуванням E-Tron укомплектують класичними зовнішніми дзеркалами.

Серійна версія кросовера побудована на основі концепту E-Tron quattro, представленого восени 2015 року у Франкфурті. У дилерських центрах на території США кросовер з'явиться в першій половині наступного року, а прийом замовлень нечнется вже в день прем'єри. Виробництво новинки налагодять на заводі Audi в Брюсселі, там же будуть виготовляти і всі електричні компоненти. У модельній лінійці марки кросоверу відведено місце між Q5 і Q7. На ринку він зможе конкурувати з Jaguar I-Pace і Tesla Model X.

Під час прем'єри E-Tron в Сан-Франциско компанія представить домашні зарядні станції та відповідну «екосистему», а також поділитися подальшими планами розвитку «зеленої» лінійки. Передбачається, що німецька марка розповість про майбутніх електричних новинки таких, як очікуваний у наступному році E-Tron Sportback і E-Tron GT, що з'явиться на початку наступного десятиліття.



Категория: Авто