Астролог розповів, у чому унікальність затемнення 27 липня і чого не можна в цей день робити


Опубликованно 09.08.2018 03:00

Астролог розповів, у чому унікальність затемнення 27 липня і чого не можна в цей день робити

Сьогодні, 27 липня, нас чекає унікальне астрономічне явище - найдовше за поточне століття затемнення Місяця, яке буде тривати 103 хвилини.

Астролог Лілія Романова підкреслює, що сьогодні нас чекає найдовше місячне затемнення в XXI столітті, воно тривати більше сотні хвилин, передає "Диалог.UA".

"Якщо ви побачите над головою багрове Місяць, не треба дивуватися і тим більше лякатися. Сьогодні так і повинно бути", - розповідає вона.

За словами астролога, щоб "кривава Луна" не принесла у наші долі неприємних і навіть фатальних подій, в цей день потрібно дотримувати певні заходи безпеки.

"Сьогодні Місяць з прибуває перетворюється на убуваючу, а це значить, що потрібно згортати всі процеси, пов'язані з новими справами і першими кроками. У цей період потрібно завершувати справи і прощатися з тим, що вже віджило свій вік. І найголовніше, від чого сьогодні можна позбутися - це від образ", - вважає Романова.

Також астролог радить у цей день піти в храм або просто помолитися вдома. Крім того, вона не радить сьогодні робити якісь ризиковані кроки.

Нагадаємо, YouTube-проповідник, не побоявшись, що його вважатимуть мракобісом, назвав сьогоднішнє місячне затемнення "передвісником апокаліпсису".

Також експерти, які претендують на науковість, розповіли, що стане самойглавной причиною так званого "кінця світу".

Як раніше повідомлялося, американський сервіс для автоматичного перекладу Google Translate сильно налякав інтернет-користувачів, видавши моторошні пророцтва про катастрофевселенского масштабу.



Категория: Техника